Oláh Tamás
Navigáció váltása

A japán konyha - TENGERI SALÁTA

  • Nyomtatás
  • E-mail
Részletek
Írta: Nishizawa Tomoyuki
Kategória: Receptek

Tartalomjegyzék

  • A japán konyha
  • GŐZÖLT TOJÁSKRÉMLEVES
  • RIZSKÁSA TYÚKHÚSLÉVEL
  • FŐTT RIZS
  • RIZSGOMBÓC
  • TÖLTÖTT, GÖNGYÖLT RIZS
  • TAKART RIZS HÚSSAL, TOJÁSSAL
  • ANGOLNÁVAL TAKART RIZS
  • SZAKÉBAN FŐTT RIZS, GOMBÁVAL
  • SZUKIJAKI
  • CSIRKEFALATOK TAVASZIASAN
  • TEPSIBEN SÜLT FALATOK
  • SZÓSZ CSIRKE- ÉS MARHAHÚSHOZ
  • SZÓSZ RÁKHOZ ÉS KAGYLÓHOZ
  • SZÓSZ ZÖLDSÉGFÉLÉKHEZ
  • NYERSEN FOGYASZTHATÓ FALATOK
  • CSIRKESÜLT LÓTUSSZAL
  • GYÖMBÉRES SERTÉSSÜLT
  • PÁLCIKÁRA SZÚRT FALATOK
  • ZÖLDSÉGSALÁTA
  • KAVIÁROS UBORKA TOJÁSSAL
  • PIROS-FEHÉR SAVANYÚ
  • EGY ÉJEN ÁT DÖNGÖLT SALÁTA
  • TÖK JAPÁN MÓDRA
  • ZÖLDBABKÖRET
  • TENGERI SALÁTA
  • GÖNGYÖLT TOJÁS
  • EPERHABKRÉM
  • Minden oldal
26. oldal / 28

TENGERI SALÁTA (Szunomono)

Hozzávalók:

1 közepes uborka
1 doboz rák- vagy kagylókonzerv
2 evőkanál salátaecet
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál csirkeleves
1/2 teáskanál só

Keverjük össze a szóját, a csirkelevest és az ecetet, tegyük bele a sót. Öntsük a rákra, illetve a kagylóra. Szeletekre vágott uborkával díszítve tálaljuk.

  • Előző
  • Tovább
  • Ön itt van:  
  • Home
  • Receptek
  • A japán konyha

Választék

  • Főoldal
  • Versek
    • Verseim
    • Verseim máshol
    • Mások versei
  • Irodalom
  • Cikkek
    • Pszichológia
    • Szociológia
    • Szociálpszichológia
    • Filozófia
    • Teológia
  • Könyveim
    • Kezdetben vala
    • Szexualitás és párkapcsolat a felnőttkorban
    • Fejezetek a szexualitás történetéből
    • Neurózis
    • Aladdin konyhája
    • Hosszú Álom
    • Utolsó szavak
    • Tekintetek
    • Áttűnések
    • Álomfejtés
    • Fényrajok
    • Üzenet
    • Elérni az elérhetetlent
    • Vesztegzárban
    • Maszkod mögé
    • Keresztbe kötve - Ikerjelek
    • Örökbe ékelődve
  • Publikációim
  • Biztatás
  • Bejelentkezés
  • Interjúk
  • Receptek
  • Hajdani hírek
  • Jegyzet
  • Magamról
  • Kapcsolat
  • Feliratkozás
  • Próza
  • Kritika

Vissza a tetejére

© 2025 Oláh Tamás