Alcím:
Keleti szakácsművészet
Szerkesztette:
Oláh Tamás, Raj Tamás
Kiadó:
Minerva Kiadó
A kiadás helye:
Budapest
A kiadás éve:
1986
ISBN-szám:
963-223-416-2
Kötéstípus:
Ragasztott papírkötés
Oldalszám:
247
Nyelv:
Magyar
Megjegyzés:
Színes fotókkal illusztrált.

 

Előszó (Raj Tamás)
7
A zsidó konyha (R. Pataki Mária)
11
Az arab konyha (Timaffy Tünde)
37
A török konyha (Necil Togay)
57
Az iráni konyha (Fahmi Sehla)
77
A grúz konyha (Bíró Margit)
103
Az indiai konyha (Karsai György)
131
Az indonéz konyha (Berend Zsuzsa)
155
A kínai konyha (Csongor Barnabás)
179
A japán konyha (Nishizawa Tomoyuki)
211

Mentés