Alcím: | Keleti szakácsművészet |
Szerkesztette: | Oláh Tamás, Raj Tamás |
Kiadó: | Minerva Kiadó |
A kiadás helye: | Budapest |
A kiadás éve: | 1986 |
ISBN-szám: | 963-223-416-2 |
Kötéstípus: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 247 |
Nyelv: | Magyar |
Megjegyzés: |
Színes fotókkal illusztrált.
|
Előszó (Raj Tamás) | 7 |
A zsidó konyha (R. Pataki Mária) | 11 |
Az arab konyha (Timaffy Tünde) | 37 |
A török konyha (Necil Togay) | 57 |
Az iráni konyha (Fahmi Sehla) | 77 |
A grúz konyha (Bíró Margit) | 103 |
Az indiai konyha (Karsai György) | 131 |
Az indonéz konyha (Berend Zsuzsa) | 155 |
A kínai konyha (Csongor Barnabás) | 179 |
A japán konyha (Nishizawa Tomoyuki) | 211 |