Tartalomjegyzék

MARHASZELETEK SEMARANG MÓDRA
(Lapis daging Semarang)

 

Hozzávalók:

50 dkg bélszín
1 nagy vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
10 szem feketebors őrölve
csipet szerecsendió őrölve
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál cukor
1 nagy, érett paradicsom
1 evőkanál olaj

A húst vékony szeletekre vágjuk. Az apróra vágott vöröshagymát, az összetört fokhagymát, az őrölt borsot, a szerecsendiót, a cukrot és a szójaszószt jól összekeverjük, és a marhahússzeleteket fél- egy órán át pácoljuk ebben a lében. a húst és a lét forró olajba tesszük, és egy percig sütjük. Hozzáadjuk a paradicsomot és egy kevés vizet, összekeverjük, és fedő nélkül addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.

 

Scroll to top