Oláh Tamás
Navigáció váltása

Az arab konyha - HÚSOS ZÖLDBAB II. (Fészulja hadra)

  • Nyomtatás
  • E-mail
Részletek
Írta: Timaffy Tünde
Kategória: Receptek

Tartalomjegyzék

  • Az arab konyha
  • SZUDÁNI MOGYORÓ (Ful szudáni beatte)
  • SALÁTA (Szlata)
  • SZEMNE (Tisztított vaj - főzési alapanyag)
  • LENCSELEVES (Sorabat el adasz)
  • RIZS CÉRNAMETÉLTTEL (Ruzz bissaarijje)
  • EGYSZERŰ RIZS (Ruzz)
  • RIZS DARÁLT BÁRÁNYHÚSSAL (Lehme birruzz)
  • TÖLTÖTT CUKKINI (Kusza mahsi vagy dolma kara)
  • TEPSIS HÚS (Lehme bisszinijje)
  • ANTIÓCHIAI MUSZAKKA
  • DAMASZKUSZI MUSZAKKA
  • SPENÓT HÚSSAL (Lehme biszbanah)
  • TÖLTÖTT SZŐLŐLEVÉL
  • BÁRÁNY ASZALT SZILVÁVAL (Tadzsin magrebi)
  • MAGREBI HÚSOS ZÖLDSÉGEK
  • HÚSOS ZÖLDBAB I. (Fászulja hadra)
  • HÚSOS ZÖLDBAB II. (Fészulja hadra)
  • JOGHURTITAL
  • BEDUIN CSEMEGE
  • MAROKKÓI TEA
  • KARDAMOM-MAGOS KÁVÉ
  • Minden oldal
18. oldal / 22

HÚSOS ZÖLDBAB II. (Fészulja hadra)

Hozzávalók:

40 dkg birkahús
2 evőkanál szemne
késhegynyi őrölt bors
1/2-1 kg zöldség
50 dkg paradicsom

Ugyanúgy készül, mint az előző, de hagyma helyett 5-6 gerezd fokhagymával, szegfűbors helyett 1/2 kávéskanál római köménnyel vagy korianderrel. A marakáknak szintén egy keleti arab változata.

  • Előző
  • Tovább
  • Ön itt van:  
  • Home
  • Receptek
  • Az arab konyha

Választék

  • Főoldal
  • Versek
    • Verseim
    • Verseim máshol
    • Mások versei
  • Irodalom
  • Cikkek
    • Pszichológia
    • Szociológia
    • Szociálpszichológia
    • Filozófia
    • Teológia
  • Könyveim
    • Kezdetben vala
    • Szexualitás és párkapcsolat a felnőttkorban
    • Fejezetek a szexualitás történetéből
    • Neurózis
    • Aladdin konyhája
    • Hosszú Álom
    • Utolsó szavak
    • Tekintetek
    • Áttűnések
    • Álomfejtés
    • Fényrajok
    • Üzenet
    • Elérni az elérhetetlent
    • Vesztegzárban
    • Maszkod mögé
    • Keresztbe kötve - Ikerjelek
    • Örökbe ékelődve
  • Publikációim
  • Biztatás
  • Bejelentkezés
  • Interjúk
  • Receptek
  • Hajdani hírek
  • Jegyzet
  • Magamról
  • Kapcsolat
  • Feliratkozás
  • Próza
  • Kritika

Vissza a tetejére

© 2025 Oláh Tamás