Oláh Tamás
Navigáció váltása

Az arab konyha - BEDUIN CSEMEGE

  • Nyomtatás
  • E-mail
Részletek
Írta: Timaffy Tünde
Kategória: Receptek

Tartalomjegyzék

  • Az arab konyha
  • SZUDÁNI MOGYORÓ (Ful szudáni beatte)
  • SALÁTA (Szlata)
  • SZEMNE (Tisztított vaj - főzési alapanyag)
  • LENCSELEVES (Sorabat el adasz)
  • RIZS CÉRNAMETÉLTTEL (Ruzz bissaarijje)
  • EGYSZERŰ RIZS (Ruzz)
  • RIZS DARÁLT BÁRÁNYHÚSSAL (Lehme birruzz)
  • TÖLTÖTT CUKKINI (Kusza mahsi vagy dolma kara)
  • TEPSIS HÚS (Lehme bisszinijje)
  • ANTIÓCHIAI MUSZAKKA
  • DAMASZKUSZI MUSZAKKA
  • SPENÓT HÚSSAL (Lehme biszbanah)
  • TÖLTÖTT SZŐLŐLEVÉL
  • BÁRÁNY ASZALT SZILVÁVAL (Tadzsin magrebi)
  • MAGREBI HÚSOS ZÖLDSÉGEK
  • HÚSOS ZÖLDBAB I. (Fászulja hadra)
  • HÚSOS ZÖLDBAB II. (Fészulja hadra)
  • JOGHURTITAL
  • BEDUIN CSEMEGE
  • MAROKKÓI TEA
  • KARDAMOM-MAGOS KÁVÉ
  • Minden oldal
20. oldal / 22

BEDUIN CSEMEGE

Hozzávalók:

25 dkg datolya
2 dl tejföl

Szép érett datolyákat külön edénybe adott tejföllel tálaljuk. A datolyaszemeket mindenki magozza ki, s mártsa meg magának a tejfölben.

  • Előző
  • Tovább
  • Ön itt van:  
  • Home
  • Receptek
  • Az arab konyha

Vissza a tetejére

© 2025 Oláh Tamás