Oláh Tamás
Navigáció váltása

A kinai konyha - VEGYES HIDEG ÍZELÍTŐ (Leng pan)

  • Nyomtatás
  • E-mail
Részletek
Írta: Csongor Barnabás
Kategória: Receptek

Tartalomjegyzék

  • A kinai konyha
  • VEGYES HIDEG ÍZELÍTŐ (Leng pan)
  • FÜSTÖLT CSIRKE (San Xiang ji)
  • HIRTELEN SÜLT FALATOK (Chao bao ji ding)
  • SPENÓTLEVES (Bo cai tang)
  • DINNYELEVES (Shi jin xi gua tang)
  • MOGYORÓS CSIRKE (Chao rou jian)
  • CSIRKE DIÓVAL (Jiang bao tao ren ji ding
  • LÓTUSZVIRÁG FORMÁJÚ GALUSKA
  • PEKINGI KACSA (Beijing kaoya)
  • KOLDUSCSIRKE (Jiao hua zi ji)
  • HAL FENYŐTOBOZ MÓDRA (Song ta yu)
  • ZÖLDSÉGES HAL (Zha yu fiao)
  • KANTONI HÚS (Cha shao rou)
  • SERTÉSHÚS GESZTENYÉVEL
  • SERTÉSHÚS ÉDES-SAVANYÚ MÁRTÁSBAN
  • GYÖMBÉRES MÁJ ZÖLDBORSÓVAL
  • HÚSMETÉLT HAGYMÁVAL
  • SÜLT TOJÁS VEGYES KÖRETTEL
  • PÁROLT ZÖLDSÉG (Su cai)
  • GESZTENYÉS KÁPOSZTA
  • Minden oldal
2. oldal / 21

VEGYES HIDEG ÍZELÍTŐ (Leng pan)

 

Hozzávalók:

1 kígyóuborka
1 kínai gombakonzerv
1 löncshúskonzerv

A kígyóuborkát (télen a csemegeuborkát) héjastul hosszú, vékony csíkokra vagdaljuk, a löncshúst vékonyan felszeleteljük, szezámolajjal meghintjük, tálra rendezzük, kínai gombával körülrakjuk.

 

  • Előző
  • Tovább
  • Ön itt van:  
  • Home
  • Receptek
  • A kinai konyha

Vissza a tetejére

© 2023 Oláh Tamás