Biztatás

A Litera-Túra  kortárs irodalmi internetes folyóirat költő-főszerkesztőjétől is kaptam biztatás.

Drága Tamás, nagyon köszi, a válaszom pedig nem kérdés! KÖSZÖNÖM, hogy állandó szerzőnk vagy, akire mindig lehet számítani! Magas minőségű verseiddel időről időre örömöt okozol! Szeretetteljes barátsággal gondolok Rád mindig! Éva

A képen a következők lehetnek: 1 személy, gyermek és belső tér

 

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE

OLÁH TAMÁS

költő, író, szerkesztő

részére

Bővebben: Kitüntetés

Mohás Lívia

József Attila-díjas író,
pszichológus

"Köszönöm a szépséges verseskötetet, szívből gratulálok. Olvasom és igazán gyönyörködöm. Több a szomorúság, mint gondoltam volna, a szép gondolatok seregében.”

"Oláh Tamás már korábban is sok, nagyon értékes munkát végzett a magyar kultúra érdekében, a társadalom szellemi értékeinek gyarapításában, amit meg újabban a magyar nyelv, a vers művészete terén alkotott kiváltságosan ritka és nagyszerű dolog. Verseiben különösen megkapó a roppant széles tematika, úgy érezhető, hogy a nagybetűs élet minden egyes szegmensét, részletét, hatalmas és kicsi megnyilvánulását begyűjtötte lelkébe, nem győzi csodálni a világ érdekes sajátosságait, sokféleségét, ellentmondásait – ezeket énekli meg és hozza közel az olvasó szívéhez. Versei és azok tematikája nem csak horizontálisan tágak, hanem vertikálisan, mélységükben is megragadnak. Mondhatni a transzcendens érintését tapasztáljuk némely ponton. Egy másik jellegzetesség, amit a magam részéről nagyon kedvelek: költészetében a sorok mögött bujkáló humor és derű."

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Scroll to top