Biztatás

A Litera-Túra  kortárs irodalmi internetes folyóirat költő-főszerkesztőjétől is kaptam biztatás.

Drága Tamás, nagyon köszi, a válaszom pedig nem kérdés! KÖSZÖNÖM, hogy állandó szerzőnk vagy, akire mindig lehet számítani! Magas minőségű verseiddel időről időre örömöt okozol! Szeretetteljes barátsággal gondolok Rád mindig! Éva

 

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE

OLÁH TAMÁS

költő, író, szerkesztő

részére

Bővebben: Kitüntetés

Mohás Lívia

József Attila-díjas író,
pszichológus

"Köszönöm a szépséges verseskötetet, szívből gratulálok. Olvasom és igazán gyönyörködöm. Több a szomorúság, mint gondoltam volna, a szép gondolatok seregében.”

"Oláh Tamás már korábban is sok, nagyon értékes munkát végzett a magyar kultúra érdekében, a társadalom szellemi értékeinek gyarapításában, amit meg újabban a magyar nyelv, a vers művészete terén alkotott kiváltságosan ritka és nagyszerű dolog. Verseiben különösen megkapó a roppant széles tematika, úgy érezhető, hogy a nagybetűs élet minden egyes szegmensét, részletét, hatalmas és kicsi megnyilvánulását begyűjtötte lelkébe, nem győzi csodálni a világ érdekes sajátosságait, sokféleségét, ellentmondásait – ezeket énekli meg és hozza közel az olvasó szívéhez. Versei és azok tematikája nem csak horizontálisan tágak, hanem vertikálisan, mélységükben is megragadnak. Mondhatni a transzcendens érintését tapasztáljuk némely ponton. Egy másik jellegzetesség, amit a magam részéről nagyon kedvelek: költészetében a sorok mögött bujkáló humor és derű."

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Scroll to top